مروارید در جواهرات سلطنتی
سنگ مروارید در جواهرات سلطنتی انگلستان همیشه جایگاه ویژه ای داشته است. مروارید از عجایب طبیعت بوده، در اعماق اقیانوسها رشد کرده و بدون نیاز به تراش و صیقل از زیبایی خاصی برخوردار است. رنگ مروارید غالبا سفید است ولی ممکن است در رنگ های دیگر مشاهده شود. همانطور که می دانید مروارید به عنوان یک جواهر مورد استفاده قرار میگیرد و به دلیل زیبایی و کمیاب بودن آن از اهمیت بالایی برخوردار است و به عنوان یکی از نفیس ترین گوهر ها در بین دیگر جواهرات شناخته می شود، به طوری که از این جواهر در بیشتر جواهرات سلطنتی استفاده می شود .
تصور ذهنی ما درباره ملکه های گوناگون در طول تاریخ این بوده است که همیشه از الماس ها و یاقوت ها به عنوان سنگ های زینتی در جواهرات خود استفاده می کردند. اما موضوع این است که افراد ثروتمند و پادشاهان در سراسر جهان به مروارید بیش از دیگر سنگ های قیمتی بها می دادند. قبل از اینکه میکی موتوی ژاپنی (Mikimoto Kōkichi) اقدام به تولید مروارید های پرورشی با دوام بالا و قیمت مناسب نماید مروارید یکی از گرانترین گوهرهای موجود در جواهرفروشی ها بود.
مدت ها قبل از اقدام میکی موتو (Mikimoto Kōkichi) مروارید ها به قیمت بسیار بالایی خرید و فروش می شدند. به عنوان مثال شرکت کارتیر مروارید های خود را بیش از یک میلیون دلار می فروخت. دلیل آن تعداد زیاد کارگران برای کشت مروارید و نیاز به شناسایی صدها و شاید هزاران صدف تولید کننده مروارید است تا در میان آنها بتوان مرواریدی را یافت. باور کردنی نیست که این گوهر ناب (مروارید) از بدن یک موجود زنده تولید می شود. بدین صورت که یک شئ خارجی وارد صدف شده و صدف نمی تواند آن جسم را از خود خارج نماید. همین محرک و مهمان ناخوانده سبب می شود که صدف از خود ماده ای تولید کرده و جسم را در بر گیرد. سپس مروارید شکل می گیرد.
افراد قدرتمند و ثروتمند در تمام دنیا از مروارید برای موقعیت های گوناگون مالی و مقامی خود استفاده می کنند. آنها تنها این گوهر را به عنوان زیورآلات به کار نمی بردند بلکه لباس های خود را با رشته های مروارید تزئین می کردند. مشهورترین شخص قدرتمندی که از این شیوه مروارید استفاده می نمود ملکه الیزابت اول بود. علاقه او به مروارید به گونه ای بود که برخی از لباس هایش با مرواریدهای تقلبی تزئین گشته بود. در آن زمان مهم نبود که مرواریدی اصل است یا تقلبی مهم زیبایی بصری ای بود که مروارید به شخص می داد. مروارید برای ملکه نماد پاکی و طهارت بود به گونه ای که در مقبره وی در ابی وست مینستر Westminster Abbey کفشی به نمایش گذاشته شده که با مروارید تزئین گشته بود.
گفتنی است که زمانیکه بین ملکه ویکتوریا و عموزاده وی بر سر تاج و تخت مشاجره بود، اعتبار مروارید از بین رفت. در آن زمان تصویب شد که هیچ بانویی نمی تواند تاج و تخت را به ارث ببرد. طبق قانون ملکه مجبور بود جواهرات را به دست وارث ذکور بعدی خانواده سلطنتی بسپارد و تمامی کلکسیون نیز باید حتما با پول انگلیسی خریداری می شد. البته ویکتوریا دو دهه بعد این مشکل را حل کرد اما دست از مروارید ها بر نداشت. بنابراین مرواریدها تبدیل به دو رشته مروارید بلند شد که به عنوان گردنبند در روز ازدواج پرنسس الیزابت با فیلیپ مونت باتن Prince Philip, Duke of Edinburgh ، توسط پرنسس استفاده شد.
شیوه ای که خواهر شوهر ملکه ویکتوریا (ملکه الکساندرا) برای استفاده از مرواریدهای سلطنتی به کار برد، بسیار مناسب بود. وی گردنبند سفارش داد تا نقص های بدن او را بپوشاند. زیرا وی یک زخم بر روی سمت چپ گردن خود به دلیل عمل جراحی که در دوران کودکی بر روی او انجام شده بود، داشت. این شیوه استفاده وی سبب گشت تا این سبک به عنوان سبک ادواردین شهرت یابد.