سبد خرید 0

حقایق جالب در مورد نقره

10 / 10
از 1 کاربر
« بازگشت به لیست مقالات | شنبه 3 تير 1396 در ساعت 14 : 45 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

حقایق جالب در مورد نقره

همه ما می دانیم «نقره» چیست و تا حدی هم با کاربردهای آن در صنایع گوناگون آشنا هستیم. از نقره نه تنها در جواهرسازی، بلکه در صنایع الکترونیک، داروسازی، نقاشی و عکاسی هم استفاده می شود. شمش های نقره، گزینه هایی امن برای سرمایه گذاری مالی نیز به شمار می روند. واقعیت های جالبی در مورد این فلز قیمتی وجود دارد که دانستنشان خالی از لطف نیست. مثلا اینکه می توانید با استفاده از نقره، باران طبیعی تولید کنید.

نقره می تواند باران تولید کند: یودید نقره وقتی روی ابرها می ریزد، فرایندی موسوم به «بذرپاشی» صورت می پذیرد و به دنبال آن، در مناطق خشک و کویری باران تولید شده و از ابرها می بارد.

افکت آینه ای ایجاد می کند:نقره بسیار بیشتر از دیگر فلزهای طبیعی، بازتاب و درخشندگی دارد. به همین منظور سطح آینه ها با نقره پوشانده می شود تا بهترین و با کیفیت ترین انعکاس را ارائه دهند. علاوه بر استفاده های روزمره از آینه، این محصول یکی از عناصر اصلی تشکیل دهنده تلسکوپ، میکروسکوپ و پنل خورشیدی را تشکیل می دهد.

از ارواح می ترسید، از جادوی نقره بهره بگیرید:گفته می شود که نقره می تواند شما را از شر نیروهای شیطانی و ارواح خبیثه محافظت کرده و انرژی های مثبت به شما منتقل کند.

نقره به افزایش بهداشت کمک می کند:نقره خاصیت ضدباکتری دارد. مقدار بسیار کم از این فلز می تواند موجب کشته شدن میکروب ها شود. این کار را نیز با ایجاد یک واکنش شیمیایی روی سلول های باکتری و در هم شکستن آن ها انجام می دهد.

نقره موجب تغییر رنگ می شود:نقره در واکنش به سولفور در مجاورت هوا به رنگ مشکی تغییر رنگ می دهد. به همین دلیل است که گفته می شود درون ظروف نقره نباید تخم مرغ یا مایونز سرو شود زیرا موجب سیاه شدن ظرف خواهد شد.

با ارزش تر از طلا:جالب است بدانید که در یک دوره زمانی کوتاه، در کشور مصر، ارزش نقره بالاتر از طلا بود.رقیب طلاست و در مقام پس از طلا قرار دارد. بعد از طلا، نقره چکش خوارترین فلز طبیعی محسوب می شود که بسیار انعطاف پذیر بوده و می توان آن را به اشکال مختلف تغییر داد.

نقره از کجا به دست می آید؟منبع اصلی و بزرگ استخراج نقره در کشور مکزیک و پرو واقع شده است. ایالت متحده آمریکا، کانادا، روسیه، چین و استرالیا نیز دیگر تولیدکننده های بزرگ نقره در جهان به شمار می روند.

نقره در غذا:نقره به صورت خالص برای بدن ضرری ندارد و می توان از آن برای تزئین غذاها استفاده کرد. در کشور هند، برخی از غذاها با یک ورقه نازک از نقره که به «ورق» موسوم است، تزئین می شوند.

آیا می دانید فضانوردان چگونه آب خالص می نوشند؟پس از انجام ۲۳ روش گوناگون برای تصفیه آب، ناسا، نقره را به عنوان عنصر اصلی تصفیه آب در ایستگاه فضایی برگزید.

نقره

ارسال نظر

نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
متن پیغام :
نمایش همه
علاقه مندی ها ()